Ébresztő, Magyarország! – Miskolcra érkezik országjárása során Márki-Zay pártja

Megosztás

Szombat délután látogat a borsodi megyeszékhelyre a Mindenki Magyarországa Néppárt: a kormánymédia hazugságival szemben valódi problémákról és megoldásokról kívánnak párbeszédet indítani.

Márki-Zay Péter elnök és csapata 11 állomásból álló országjárásba kezd: kevesebb mint egy hónap alatt bejárják az ország nagyobb városait – derül ki a Mindenki Magyarországa Néppárt közleményéből.

Mint írják, a rendezvények célja, hogy az újonnan alakult párt elvigye az igazság hangját mindenkihez és népszerűsítsék a közelmúltban megalapított pártot.

A Mindenki Magyarországa Néppárt hisz a hazugságok nélküli Magyarországban, hisz a tisztességben és legfőképpen hisz a demokratikus Magyarország megteremtésének lehetőségében, ezért a kormánymédia hazugságival szemben valódi problémákról és megoldásokról kíván párbeszédbe kezdeni minden Magyarországért tenni akaró civillel, egyesülettel a meghirdetett városokban, akikkel együtt esély lehet a kultúraváltásra és a rendszerváltásra – fogalmaz a közlemény.

Az országjárásnak rögtön a második állomása Miskolc lesz: szombaton, november 11-én délután 14 órakor érkezik a párt a borsodi megyeszékhelyre. A helyszín a Tudomány és Technika Háza lesz.

Minden további részlet a rendezvény Facebook-eseményében található.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek